Lägesrapport

Hejsan hoppsan!
Hur står det till i det fina vädret? Själv sitter jag inne framför "dum-burken" (nähä) av ren överlevnadsinstinkt. Yes, det stämmer jag hatar fortfarande pollenet. Igår var en helt fantastisk dag med fin väder och härliga planer det hela blev inte direkt fantastiskt när jag ägnade hela dagen åt att nysa, snörvla, känna mig uppsvullen i hela ansiktet osv. Att vara utomhus en vacker dag känns som ett måste men för oss pollenallergiker är det bättre att vara inhomhus. Vilket suger. Stenhårt. Idag sitter jag inne, men jag är jäkligt sugen på att gå ut en sväng.. Blir nog så. Ska se om jag överlever :)

Igår då! David och jag vaknade upp, bakis som F-A-N och undrade hur fasen vi skulle orka med dagen. Jag är sällan bakis så detta var ett inte så trevligt uppvaknande. Att mina ögon knappt gick att öppna och att det inte gick att andas genom näsan har ju också sin charm. Not. Vi käpade oss upp, jag tog en Ibumetin och proppade mig full av alla mina pollenmediciner (utan verkan tyvärr) sen la vi oss på gräsmattan ett slag och njöt av solens strålar (självklar nös jag mest) Efter ett slag tog vi oss in till stan för att äta lunch, hänga i Tegnérlunden och sen kolla på Quarnevalen med alla 100 ekipage. Det var grymt coolt när de stängde av gatorna och man kunde gå över hela gatan utan att bli påkörd (en fördel). Värmen var tryckande och jag nös som en idiot och önskade mest död åt alla.. Hehe. Till mitt försvar kan jag säga att det inte är roligt! Tog några bilder, visar dem sen när jag är hemma igen! D och jag åkte hem mot Älvsjö och däckade på sängen och sov i tre timmar. Det behövde jag! Sen tog vi det lugnt hela kvällen (vi bangade den planerad grillkvällen då jag hade dött ute i ännu en park) och åt gott grillat :) Mums.

Helgen har varit mysigt dock hade den varit ännu bättre om jag inte varit totalt insnöad av allt pollen... Men jag är fortfarande positiv! Mysigt att få vara med my darling ♥

Kl 14 slutar D och då blir det väll ganska chill (hehe) ute eller inne med en bok eller så.. Dumt att jag inte tog med teoriboken denna gången! Bara skyltarna, men dem ska man ju kunna med :) Ha det bäst och njut av vädret ni som kan! Nu ska jag ta mig en räkmacka :)

Puss

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback