Lördag

Du var man mitt i helgen (igen) och just nu roar jag mig med städning faktiskt. Låter lika kul som det är... Rensar bland papperna på skrivbordet och sängen är full med alla de där kläderna som inte har något hem sen jag slängde ut byrån ur mitt rum... Ett senare problem.

I morse vaknade jag av att David sa godmorgon kl 8.30 och ville gå upp (han skulle upp senast kl 9 för att sen hjälpa en kompis att flytta). Jag var lagom pigg på det men väl uppe i köket, när jag intagit lite näring, var jag mitt glada pigga jag igen. Nåväl. Typ i alla fall. Nu är det alltså städning för fulla muggar (inte just nu kanske) och snart ska vi stoppa i oss lite lunch, bestående av gårdagensmiddag Thaiköttbullar. Jag har gjort dem en gång tidigare till middag och det är sååå gott! Det var alltså svajngott! Mm. Misstaget att jag slängde ner hela paketet köttfärs och började röra i grejer var en smärre sak. Vi skulle använda 1 kg istället gjorde vi köttbullar av 1,6 kg... Stackars David fyck rulla en del köttbullar ;) Vi blev mätta i alla fall! + att vi får lunch idag. Så helt tokigt var det ju inte ;) Efter lunchen ska Maja, mamma och jag in till stan och kolla på bio - Min brors flickvän och det ska bli jättemysigt. Skriver en recension senare :)
Efter det blir det raka vägen till Friskis och ett Aerobicspass (dansliknande - kul!) och efter det hem. Väl hemma ska man in i duschen och börja förbereda sig mentalt på kvällens bravader. Jag ska till Josefin mfl och dricka drinkar, ha skoj och you name it! Ska bli skitkul!

Vad ska man ha på sig? Det är den eviga frågan det... Hade jag haft garderoben nedan hade det varit absolut inga problem.


/emma.

Fina kommentarer
Postat av: José

haha, ja det blev ju inte jättemånga "drinkar igår" :P och hur blev det med varannan vatten?

kom du hem säkert? puss

2008-05-18 @ 14:14:21
Postat av: Emma

Haha. Varannan vin kanske? Jag kom hem säkert, sov kl 04.05 :P Ska bli kul att dansa loss med dig framöver;)


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback