Butterflies

Jag är faktiskt sugen på en tatuering. Har varit det den senaste tiden, okej då, typ en vecka ;) Jag både gillar tanken och ogillar den på samma gång. Skulle jag passa i en tatuering, eller rättare sagt skulle en tatuering passa bra på mig? Det är ju lite en image grej och ja jag är kluven. Vill i så fall ha typ ett hjärta (bara konturen i svart) eller texten Love i skrivstil eller som jag var inne på för flera år sedan en fjäril. Köpte till och med örhängen för flera år sen, som har den formen på fjärilen jag vill ha om jag skulle tatuera mig. Den andra frågan är var jag skulle placera den? På ena skuldran (vänster) är ett bra ställe, man förändras inte så mycket där, än om t ex sätter den mitt på rumpan och om 50 år har rumpan en anna form än idag (svårt att undvika), den lilla akvariefisken blir då en valross... Nej skulderbladet blir nog bra, nackdelen där är dock att om jag t ex skulle gifta mig, i den klänning jag har i mina tankar, så skulle tatueringen synas och det gillar jag inte riktigt. Vill både kunna visa och dölja. Dilemma va? :) Vi får se. Detta är inget man bara kastar sig över. Måste nog fundera en bra stund!

Puss



Vill nog ha en fjäril trots allt, som jag var inne på från första början, men inte i färg! :) Hum. Får fundera lite...

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

haha du kan ju gå och göra den samtidigt som mig i höst ;) jag har ju både en delfin och en fjäril och nu e jag inne på en blomma eller hjärta..

och problemet med bröllopsklänningen, det finns täckfärg som är utformad för att dölja tatueringar.. :) bra va?

Puss

Postat av: Ellie

Jag gjorde båda mina tatueringar på Teds Tattoo i Upplands Väsby. :) Där kommer jag göra även den sista (om det blir någon) Det var piercingen jag gjorde i Göteborg.. Har du mail? Maila mig gärna på [email protected] :)Lättare att skriva där än på kommentarer :)

Puss

2008-05-27 @ 12:48:23
URL: http://elina86.blogspot.com

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback