Moulin Rouge, baby!

Jag har precis gjort det! G-J-O-R-T D-E-T. Jag har bokat platser till mig och min älskling på Moulin Rouge den 12 juli! Eftersom lönen trillade in idag kände jag att jag skulle vara snabb och boka innan det blir för sent. När jag valt datum och klickat mig vidare och möts av en rad på engelska, min tolkning av texten på svenska: Det går inte att boka den tiden det datumet då det nästan är fullbokat. I samma stund jag läser det tar jag ett djärvt beslut och grabbar tag i telefonen och ser mig själv slå nummret till Paris. Ohh la la la. Parlez vous francais? NO NO. Så... På ganska knackig engelska får jag fram att jag vill göra en bokning den 12th of July kl 9 PM, vad jag heter och jag upprepar allt hon säger för att vara helt 100 på att allt är rätt. Sen frågar Loijs om jag inte bad att få en konfirmation på min beställning? Nää. Så jag ringer snällt tillbaka och trackasserar den snälla damen/kvinnan/tjejen igen. Att stava min mailadress på ett mer korrektsätt var det inte tal om, här var det "J" som i Januari och "S" som i Susana. Haha. Tur att hon inte vet vem jag är :) Men nu är det klart! Helt fantastiskt! Och jag ska få klä upp mig till tänderna/klackarna! Tjoho :)

I can't wait untill we get there baby ♥




/emma.

P.S. Tydligen är vi gifta också, jag och David alltså, för nu när jag fick reservationen är jag Mrs Emma Sonesson. Hehe. Ingen Mrs Träger här inte, sorry honey ;)

Fina kommentarer
Postat av: Linda

Ramlade in på din blogg av en slump precis och läste vad du skrev om listerin. Ett tips är den nya floursköljen från apoteket, flux eller flax eller vad den nu heter. Samma mängd flour som listerin men inte alls starkt. ;)

2008-05-23 @ 21:17:03

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback