Sunny friday

Helt otrloligt underbart. Nästan så jag glömmer att jag hatar våren (sommaren?) på grund av allt jävla pollen. Ja faktiskt, i dag är jag beredd att bortse från det störande faktummet. Åkte in en sväng in till Lidingö Centrum även i morse och vädret var underbart redan då. Wow. Detta är känsla mina vänner!

Igår hittade jag natrligtvis grejer som jag ville ha när jag var inne i Lidingö centrum. Den dyraste saken jag köpte (som verkligen pajjar min ekonomi totalt) var ett par svarta ballerinas i skinn - som jag inte kommer få skoskav av. De åkte på redan i morse när jag gick till tåget och hör här: inte en skråma - fantastiskt! De är perfekta! Det är därför man redan från början ska lägga några hundringar extra på något, t ex skor, istället för att köpa flera billiga par som bara gör ont och som man ändå inte kan använda. Köpte också ett par svarta capribyxor som blir perfekt för jobbet och svalare sommarkvällar. Inviger dem redan i dag! Nu är frågan hur jag ska klara mig månaden ut? Måste köpa SL-kort och det är i alla fall två utgångar inbokade redan... Whish me luck!

Efter le work ska jag raka spåret (haha - Lidingötåget för den som inte hajja - tråk I know) till DaveBabe och Älvsjö för att hem och vända hos honom. Därefter bär det av till Älta av alla ställen för grillning med "gänget". Hoppas solen skiner långt in på kvällen! Efter det ska vi ut och festa vidare... Whish me luck även på den! På lördag är det Quarnevalen här i Sthlm som KTH's stundenter "håller i", alla studenter har meckat ihop massa olika ekipage som de ska åka runt i, i stan. Det brukar vara ca 400 000 åskådare! Frågan är om man pallar det, värme (ska bli kanonväder) och massa folk? Men det ska bli kul! Har aldrig sett en Quarneval tidigare! Sen ska jag och D på fest igen på kvällen (tydligen) och mitt största problem är vad jag ska ha på mig?! Hjälp hjälp. Packa ner en hel del alternativ, men inget som klickade 100 procentigt, som vnaligt. Hehe. Vilka problem man har.

Det är i stort sett min helg det. Ha det finast och njut av din helg när den kommer!

Pusss



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback