Tatuerar sig fina damer?

Det är frågan det. Nu ska jag inte vara gammalmodig och säga att det inte är "fint" nog för en "dam". Men det är svårt att bestämma sig. Mycket svårt. Ska jag printa dit den där fjärilen jag tänkt på i många år och riskera att jag kanske tröttnar på den en dag? Är det verkligen "jag" att ha en tattoo? Jag känner mig just nu som en "snäll flicka" (om man bortser från håret då;) men har snälla flickor tatueringar? Visserligen är jag lite less på att vara en "snäll flicka" (är det tonåringen i mig som aldrig gjorde revolt som kommer fram först nu?) och vill vara lite cool. Kanske en följd av mitt tuffa hår... Det där begäret för en skinnjacka sitter också i fortfarande.. :) Nå hur ska det bli.. Får fundera vidare. Men en fjäril eller ett hjärta blir det i så fall.



Det där stället som hon ovan får sin tattoo är kanske inte helt fel? Lätt att dölja, men syns när man har bikini?! :)

/emma.


Fina kommentarer
Postat av: Elina

haha jag är en fin dam och jag har 2 ;) och en till ska det bli innan jag är nöjd.. haha man kan ju alltid dölja den (om man gör den på något smart ställe såklart) och då är det ju inga problem..

eller så gör man som jag, tatuerade axeln där jag själv inte ser den ;) där har du ett alternativ :)

Puss Ellie

Postat av: Emma

Naaw sötnos, klart du är en fin dam! Exakt, om jag själv inte ser den kanske är ett sätt att se på saken :P Hehe... Puss på dig!

2008-05-28 @ 11:08:38
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/
Postat av: pulse tattoo

Placeringen på tatueringen är inte den bässta den följer inte kropps linjerna och då uppfatas det konstigt.

2010-04-21 @ 21:01:49
Postat av: Emma

Absolut! Nu har jag skaffat mig två st sen jag skrev det här, inte alls en fjäril i närheten av skulderbladet och det känns toppen! :)

2010-04-22 @ 07:47:40
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback