En månad kvar

Idag är det exakt en månad kvar till att hela familjen åker till Thailand! Vi kommer sitta på Arlanda om en månad, pirriga, glada och alldeles uppe i taket av lycka över att få åka iväg när det är som tråkigast i Sverige. Jag ska försöka packa lätt har jag tänkt (haha), man har ju ändå bara ett par favoriter man använder mest + att det kommer vara så sjukt varmt att man inte vill ha något på sig (kanske bikini). Shit. Det kommer verkligen bli magiskt. Jag ska andas in lugnet, vara mitt i lugnet och känna att jag slappnar av till 100%. Det kommer bli en härlig två veckors lång ljusterapi och jag kommer ha fulladdade batterier när jag kommer hem en vecka, jobba tre dagar, kyssa Älsklingen "Gott Nytt År" och packar om väskan för att sen åka till Brighton. (Jag blev jäkligt nervös nu när jag insåg att det inte är långt kvar... Hjälp!)

Vi kommer få det så fint i Thailand! Ljuvligt.



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Jag hade 3 månader kvar i förrgår och jag längtar också!!! Ska bli så grymt skönt att komma ner dit.. :)

Nu är det nära till festen också ;)

Puss

Postat av: Anonym

Vad avundsjuk jag blir, vill också åka iväg, så himla härligt. en tråkig nyhet emma, det är en ganska stor risk att jag inte klarade min tenta sist, inte hela världen MEN omtentan är lördagen den 6:e december, din och min helg :( Så nu vet ja inte vad vi gör...så typiskt att det skulle va just den helgen.. men vi får höras om de. försöker klura ut hur vi ska kunna ses nån ändå för de måste vi ju nästan, lite krångligare ´blir de ju att åka till Brighton och hälsa på dig men får väl bli så om inte annat :) Imorn är de hus som helst min dag och på lördag din dag. Har nåt litet till dig, tänkte en resande rosa emma :) tyvärr fick jag inte på det idag så du får de först på måndag! Hoppas du mår bra så hörs vi! puss o kram

2008-11-13 @ 19:58:13
URL: http://byannaviktoria.blogspot.com
Postat av: Emma

Grattis idag stumpan!! När du blir 21 och allt:)



Jaa.. Det kommer bli så skönt:) Okej. Ja men så kan det bli..! När vet du om du klarat den eller inte? Håller tummarna:) Vi kan ju prata mer om det på telefonen om inte annat! Du är absolut väldigt välkommen till Brighton! :D Du kan komma dit också även om vi lyckas ses nu i Sverige innan jag åker :)

Puss

2008-11-14 @ 09:18:12
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback