Happy friday!

Jag har druckit min lilla kopp kaffe, jag börjar piggna till och det är fredag! Känner mig lite inspirerad och sugen på shopping. Konstigt. Inte...

Imorse hade jag nämligen väldiga problem med dagens outfit... Hade bestämt vad jag skulle ha på mig redan i tisdags (!) men att koftan jag skulle ha inte vara ren ställde till med problem - minst sagt. Jaha? What to wear? Att mitt rum ser värre ut än - nej det går inte ens att likna ett bombnedslag - hjälper inte riktigt till. Igår kom nämligen någon snubbe som skulle kolla varför det går att frysa isbitar i mitt rum och det visade sig att värmen har tydligen varit avstängd på hela nedrebotten av huset! De andra rummen på nedervåningen i huset, tvättstuga och badrum har fått värme från övervåningen och eftersom jag inte har några rum runt mitt rum har jag inte fått någon värme mer än kylan utifrån - burr. Jag har en balkong precis över mig och den är inte direkt varm. Så nu vet vi det, och det var alltså därför slet snubben ut alla grejer jag har under trappen där reglaget för golvvärmen sitter = mitt rum är STÖKIGT. Att jag inte kunde öppna garderoben pga alla grejer var inte heller något som förkortade mitt letande efter lämplig outfit i morse... Tillslut blev det en kjol istället för jeans (ville kunna andas normalt idag) med en tröja och pärlhalsbandet - inte direkt casual friday... Men men. Jag har i alla fall kläder på kroppen! :)

Ska in till stan efter jobbet och få den där sminkningen som blev framskjuten en vecka, blev felbokat sist av någon anledning... Ska bli jättekul! Älskar sånt :) Funderar på att köpa en julklapp eller två när jag ändå är i stan också - passa på liksom. Kommer kanske råka köpa en randig tröja till mig också - det är ju så snyggt - i alla fall på andra men kanske på mig med... Woho! Jag är pepp!

I morgon ska jag och Maja till Uppsala och träffa fd. ingifta faster Sofia! Kommer bli väldigt mysigt :) Jag bara måste få träna innan, hoppas det är okej att ses först 12 någonting?! Annars lutar det åt att jag får ställa in träningen :-S Får smsa Sofia och höra med henne. Tydligen är det ju ett kalas kl 15 hos pappa för Emil... Men fint folk kommer alltid sent? Farsdag? Ingen lust att "fira" det men det lutar väl åt det... Vad ska jag köpa i så fall? Ge honom en värdecheck på en fika med mig? När nu det skulle hinnas med? Jaja.

Åter till pepp! Randig tröja it is! Och julklapparna då ;)

Puss!



She's hot!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback