Jasså du

I morse var det ändå lite fint väder, det var ljust och klart, lite krispigt men fuktigt. Nu har det spöregnat och svarta, mörka moln har svept förbi. Det är som ett tjockt, mörkt täcke har lagt sig över allting som sväljer minsta lilla ljus och dröjer kvar som evigt mörker... Trist. Nu känns det om möjligt ännu bättre att vi ska till Thailand! High-five för den!

Känner stundvis att jag ganska glad ändå, eller att jag har mycket kul att se fram emot och att livet inte är så tokigt trots allt. Denna känsla försvinner titt som tätt för att sen komma tillbaka... Just nu väntar jag på att den fina känslan ska komma tillbaka och ersätta den gnagande lite små-tråkiga känslan. Försöker komma på exakt det jag vill känna just nu och det kan vara lite knepigt - minst sagt! Men ja, det är nog bra ändå!

Vidare till annat svammel! Jag ska ta min friskvårdstimma idag och åka till Dave Babe en timma tidigare, han lär inte ha slutat jobba än då, men jag kan ju hänga i hans lägenhet och vänta på att få gå och träna kl 18.00. Vi ska premiärträna tillsammans på SATS i Älvsjö. Dave ska i och för sig hålla sig mest i gymmet medan jag intar golvet till klasserna jag bokat upp mig på. Ska bli en halvtimma Core och direkt efter en timma DansAerobics, coren har jag inga problem med, men DansAerobicsen? Jisses. "Det är en klass för de som söker svårare koregrafi än vanlig Aerobics"  - typ. Och jag som med nöd och neppe klarar vanlig Aerobics... Önska mig lycka till!

Om ca en timma drar jag - tjo!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback