Snabbt mot helgen

Här är det ju fredag (om någon missat det)! Och det är bara ca en timma kvar tills jag får dra för dagen! Wow-känsla om något :) Känns fab, som vanligt. Dagen har gått riktigt fort, har haft grejer att göra hela tiden, sitter och uppdaterar alla listor över grejer jag gör på jobbet. Det blir en hel del och det gäller att komma ihåg allt man gör och skriva ner det på ett bra sätt. Fortsättning följer...

Om en timma sätter jag mig på Lidingötåget för att åka till Älvsjö och David. Ska träna Body Pump på SATS en timma först och sen blir det helg - på riktigt! Så skönt att träna och göra bra för sig för att sen ta det lugnt och känna att man är värd det. Jag och David ska till Frida och Johan och äta middag, dricka lite vin och snacka massa skit :) Kommer bli riktigt kul! De bor väldigt nära också vilket gör det ännu lättare! Kommer vara fullproppad med härliga träningsendorfiner hela kvällen också vilket är lovely!

Nej, nu ska jag satsa även det sista minutrarna av jobbdagen! Ha en fin fredagskväll :)




/emma.

P.S. De som börjar undra när bilderna från min och Loijs fest i lördags kommer upp på typ Facebook får vänta till åtminstone söndag... Hoppas ni klarar er! :)

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback