Some english thoughts

Jag kommer hela tiden att tänka på att min Englandvistelse faktiskt närmar sig mer och mer... Det är läskigt men ja, självklart spännande! Jag är medveten om att jag kommer sitta som på 1000 nålar hela flygresan och fantisera om skräckscenarion om familjen jag ska bo i osv. Självklart är det helt onödigt att lägga energi på sånt. Det kan inte bli annat än bra liksom! Känns coolt om inte annat, att ta sin (överfulla) väska och muggtermos (den jag fick av syskonen) för att spendera ett halvår på annan ort, i ett annat land... Jag är riktigt cool faktiskt! Jag är grym som tar mitt pick och pack och åker i väg själv för att göra en sån här sak en längre tid - grym är ordet!

Nu ska jag fundera vidare...

Fina kommentarer
Postat av: Elina

ja du är jättehäftig tjejen.. Jag avundas dig som tar den här chansen, och önskar att jag kunde göra något liknande. Men jag är nog för feg. Puss

Postat av: Anna

Hej hej!



Jag sökte lite löst på "Plugga" och "Brighton" och hamnade på din blogg. Jag ska också plugga där till våren, engelskakurs på University of sussex som börjar 19 januari. Vad och var är det du ska plugga?

2008-12-10 @ 14:28:25
Postat av: Emma

Hejsan! Vad kul! :) Jag börjar redan den 5e januari! Kommer bo i i Loxdale typ 7 km utanför Brighton och gå i skolan Loxdale Centre. Jag kommer plugga engelska, rakt upp och ner, lite olika kurser och sånt. Kommer bo i familj och hela kittet. Du då? Var ligger din skola och vad ska du läsa? Jag åker helt själv så det kommer bli bra nervöst! Kul att någon annan också ska dit! :)

2008-12-10 @ 15:00:30
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback