Upphittat

Hehe. Letade efter ett inlägg som jag inte publicerat i "Arkivet" och hittade det här. Har inget minne av att jag skrivit det alls. Men ja, har man skrivit det så ska det väl läsas?!

Här har vi lite tatueringstankar:

I natt drömde jag att jag tatuerade mig, ett hjärta nere på ankeln. På sista tiden har jag fått för mig att jag vill tatuera mig. Men det är klurigt! Jag vet inte var jag vill ha den i så fall... Jag vill ju som de flesta kunna dölja den samtidigt som man vill att den ska synas! T ex om man gifter sig en vacker dag, jag då vill ja ju ha en sån där klänning och har jag då tatuerat mig på skulderbladet kommer tatueringen att synas. Humm.. Skulderbladet är nog det bästa, men samtidigt... Det är svårt. Från alla första början var jag inne på att tatuera en fjäril (vet exakt hur den ska se ut) sen har jag kommit på att ett hjärta hade inte varit helt fel, eller ordet love? Kanske tecknet för skorpion (som jag är) det är ett M med en pil på.


Snart dax att gå hem! Yeey. Ska kolla på Desperate Housewives som jag spelade in när mamma och jag var på Inspirationskvällen i tisdags. Härligt. Sen blir det matlagning!

Puss å hej, snart drar jag hem! Tjoho för det :)

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback