Party Princess

Nu har jag varit tyst länge nog va? Det har faktiskt sin lilla förklaring... (läs nedan). Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och uppdaterar mig på omvärlden. Min lilla sötnos till Hugo (vovven) ligger brevd mig och snarkar, kliar man honom på magen grymtar han sådäe skönt och sträcker på sig, som bara hundar kan ;)

I lördags hade jag och Loijs vår födelsedagsmaskerad! Vi var så snygga och det var så himla kul! Jag var prinsessa så klart, när ska man annars få va det om inte på sin egen födelsedagsfest? Det är ju bara att passa på liksom! Jag var först bara prinsessa, sen var jag Törnrosa och till sista blev det Party princess! Yeah! Det kom mycket folk, det dansades (jag började ganska snabbt där med att "svänga mina luviga") och det "lite" bubbel mm. Hehe. Tyvärr avslutades kvällen med en vurpa grande, jag ramlade rakt bak och slog bakhuvet i stenplattorna vid ingången. AJ! Aj aj aj. Så jag håller mig hemma idag, raklång, stillaliggandes och sånt. Fick säkert nån liten minihjärnskakning eller nåt. Ska nog googla på det... Men det var ganska bra tajmat, folk var ändå på väg hem... dock var det kanske lite väl dramatsikt.. Hum. Skit samma! Jag lever och jag hade en helkul kväll! Tack alla ni som kom :)

Nu ska jag börja pilla på alla mina fina presenter, leka lite med dem sådär... Visserligen är det tydligen inte bra att vare sig läsa böcker, röra sig för mycket eller kolla på tv om man har hjärnskakning, men jag är typ bra nu säger vi. Är i alla fall inte lika snurrig nu som igår, inte illamående heller. Så ja, lite ska jag nog kunna greja med mina fina nya saker!



Ha en fin dag!

XOXO Party Princess

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Men gumman då, stackare.. Gick det bra i alla fall?? Saknade din blogg igår.. Kommer du lägga ut dina bilder på facebook? Jag ska ordna mina ikväll!! Puss

Postat av: Emma

Ja, det gick bra. Lite drama drama, "jag kommer hamna i koma om jag somnar" (loijs skrämde upp mig;) Ja det tror jag allt, Emil har alla bilder hitills så det kanske blir i kväll eller nån annan gång. Vi får se:) KUl att få se dina bilder! Puss

2008-11-17 @ 16:33:05
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback