Friday morning

I morse var det segt att gå upp, lovade därför mig själv sovmorgon i morgon - vilket jag också kommer få - till minst kl 10-11 nångång och det kommer bli uuunderbart! Mm. Tänk, första sovmorgonen på länge, har gått upp till väckarklockan de senaste helgerna nu så att sova läng(re) i morgonbitti ser jag fram emot. Att sömn kan vara så skönt!

I går kväll kom David över, jag höll på att laga mat och han hjälpte mig att räkna på måtten (jag höll på att göra soppa till ca 16 pers). Det blev riktigt gott med den gröna ärtsoppan och GI-brödet jag åkte och köpte på bageriet! Mm. Jag hittade recpetet på den här
inspirerande bloggen, mumsigt värre! Soppor är ju så sjukt gott, värmande och bara helt rätt nu i kylan! På den inspirerande bloggen a.k.a. Hälsofreak hittar man massor med goda recept på soppor och annan mat! Efter middagen kollade vi på Sex and the City the Movie som jag fick av Hjärtat i förrgår. Det är verkligen världens bästa film alla kategorier! Ja, Holiday kommer tätt efter... Och Djävulen bär Prada (men den har jag inte!) :) Sååå bra är filmen! Jag vill också ha skor för 525 US dollar och den där walk-in-closeten! Och kläder! Jag måste göra ett ryck med min garderob och börja missmatcha lite tror jag, kan säkert hitta på massa galet med kläderna jag redan har! Mjau! Kul!

Skål för helgen!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback