Fullt ös medvetslös

Inte lugnar tempot ner sig när veckan närmar sig sitt slut inte. Nej nej, om möjligt snurrar ekorrhjulet bara fortare. Kändes som fredag i morse. Har haft ovanligt mycket folk här på kontoret denna veckan och två Collegekurser utöver det. Att det mesta inte funkar och att det händer oväntade saker gör det hela inte direkt lättare. Men det är också kul när det händer mycket och man har att göra hela tiden! Dagen går ju fortare! Avverkade ett Corepass i morse också så där försvann ytterligare en timma ;)

En liten instickare...
En kollega sa något fint på lunchen. Tänk att vara inköpare för skor och handväskor. Tänk! Tänk att få be om "varuprover" och få det fina hemskickat för att "kolla om de uppfyller kraven". Sen dödade en annan kollega det fina och sa att skorna i provkollektioner har storlek 37. Jag kommer gråta mig till sömns i en vecka. För mina fötter är inte ens i närheten av en större 37 utan mer en medel till lite större 38. *gråt* Handväskorna är nog mitt enda hopp (ofta endast one size).

I kväll bjuder jag på morotssoppa till middag för familjemedlemmarna, mamma ville ha det och eftersom det är min matdag är hennes önskan min lag...



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback