Kanelbullens dag

Ja i dag är det bullensdag och jag passar minsann in på "bullbeskrivningen"... Skämt och sido... Hum. Jag och mina syskon gick till Långängensgård och tog en fika. Blaskigt kaffe och en morotstårta, sen gick jag världens omväg hem och kom hem en timma tidigare, skönt med en promenad! Har gått över 12 tusen steg idag - najs. Började med att gå från David i morse till tunnelbanestationen (i vanliga fall tar jag en buss).

Appropå David. Han hade fixat det så mysigt i går! Han ringde som sagt på dagen och frågade om jag var sugen på räkor, när vi möttes hemma hos honom hade han inte bara köpt räkor utan också sniglar! Vänta lite innan ni dör, alltså sånna sniglar man äter i Frankrike. Frysta som man värmer i ugnen, sånna med smör, vitlök och persilja, den underbar kombinationen som man doppar brödet i för att suga upp vart enda droppe. Vi skålade i bubbel och fortsatte med vitt vin, blev lite tipsy ;) Blir nog lätt så när man varit nykter i en månad, toleransnivån ligger på noll^^ Hur mysigt som helst var det! Du ordnade det så mysigt älskling <3 Lite Paris upplevelse med sniglarna som förrätt, räkor och hur mycket aioli som helst, om vi åt upp allt? Javisst, vi åt aioli med bröd inte bröd med aioli;) Sen kollade vi på en film, jag somnade mitt i den nån gång trots att den var bra, får skylla på en lång vecka... Vi gick och la oss efter filmen och sov gott ända tills i morse då David skulle jobba kl 10. Mys.

Nu är jag alltså hemma efter min timmes-långa promenad och funderar på att sätta upp de där jäkla hyllorna, iaf mäta och rita ut var de ska sitta. Hjälp något syskon? Dave Babe kommer ikväll efter jobbet - alltid lika mysigt. Mys, mys, mys.

Nej nu ska jag sluta och återlämna datorn till Emil. Bjuder på nåra bilder från farmor och farfars guldbröllopsdag/fest. Känner ni igen min babe och min lillebror Rasmus? Så fina :)



Innan middagen, för-drink lite mingel och den vanliga posen från min sida.



Söta Rasmus och älsklingen som tittar fram.. :)



Till bords (en galen farbror bakom mig). Vi var så mätta efter den måltiden!

/emma.

P.S. Varför jag inte tog en kanelbulle på fiket? Jo, jag ska ju få bulle på måndag på jobbet och morotskaka står högre i kurs!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback