Organisering pågår

Här om dan, i fredags, började jag organisera lite i garderoben och byta ut sommarkläderna mot mina mer vintervarma plagg. Det gick riktigt bra och det kändes bra att få mer plats att hänga kläder på. Alla sommarklänningar tar en hel del plats! Nu är i och för sig den ytan upptagen av vinterplagg istället, men det känns i alla fall lite mer luftigt :) Kolla själv, ganska fint faktiskt. "Hyll-delen" är däremot lite mer proppad och överfull med grejer...



Ganska mycket grått och dova färger, men mitt i det, eller ja till höger, finns det lite färg!



Den andra delen av garderoben ser aningens mer o-organiserad ut... Behöver en walk-in-closet!

Nu ska jag fixa med mina hyllor min snälla lillebror hjälpte mig att skruva upp igår. Betongvägg, slagborr och hunger är ingen bra kombination. Men det gick bra och nu sitter de där, fiint så fint. Kommer äntligen få bort min bokhylla som bara tar plats! Yeey.

...

Fick rycka in som chaffis och skjutsa lillasyster Maja till golfen, kul att spela golf i det här vädret... Inte. Men kul att få skjutsa! Ska hämta henne igen kl 11. Älsklingen hörde av sig och frågade hur jag ville göra ikväll med middagen, så jag ska till Älvsjö och äta med Davids familj. Nästa söndag kommer David ha fått sin alldeles egna lägenhet. På torsdag flyttar han efter jobbet. Jag är ganska avis... Får kanske sova över lite? ;) Va kul du kommer ha det i din sprillans nya lägenhet älskling!

Puss så länge.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback