Tandläkarskräck?

Jaa vi får väl se. Efter alla turer till och från tandläkare i under högstadiet och gymnasietiden. Har ju haft räls big time, dragit ut bland annat två mjölktänder och sen fyra permanenta, sen hade jag rälsen i över två år så jag borde ju vara härdad. Men icke. Man vänjer sig liksom aldrig med att någon främmande person rotar runt i ens mun, de tycks liksom tro att man har hur tänjbar mun som helst när de ständigt säger "Gapa större, säg Ahhh" Galet. Jag har aldrig haft ett endaste litet hål i min snart 21 år-iga mun, trots svårigheter att göra rent ordentligt och slarv med floursköljningen under tandställnings-tiden. Nu ska vi se vad det här två åren i Sthlm har gjort med mina tänder. Spännande. Eller inte. Jaja.

Nu ska jag snart ta bilen som jag lånade av mamma och köra in till Lidingö Centrum, fickparkera och stega in hos tandläkaren.



/emma.


Edit: Ingen skräck här inte, besöket gick jättebra och inga hål som vanligt (har ju aldrig haft det heller!). Det var snarare priset för tandläkarbesöket som var lite skräckartat. När han sa 1100kr höll jag på att falla baklänges! Det var special-röntkenbilden han tog över hela min käke så man kunde se alla fina fyra visdomständer, som kommer sakta men säkert är på väg fram, (de två i underkäken har redan tittat fram) som kostade extra. Nu lyckades min gulliga tandläkare få lite pengar från försäkringskassan så det blev "endast" 905kr i slutändan. Så leendes med fina putsade tänder körde jag rally hem med mammas bil, hämtade matlådan och körde tillbaka till jobbet, parkerade snyggaste parkeringen EVER. Har skrytit för alla kollegor om den snygga, raka och exeptionellt proffsiga parkeringen! ;) Back to work!

Fina kommentarer
Postat av: Dennis

Tackar. :) Kul att du tyckte att valpen var söt...



Hur är läget med dig idag då? ^^

Postat av: Emma

Valpar går ju inte att motstå:)



Det är bra, har kommit över tandläkar-traumat, så det är lugnt :) Själv då?

2008-10-07 @ 13:40:39
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback