Två saker

Det första problemet med min "lilla" utlandsvistelse i England på ett halvår är att min mobil bara ligger och kostar pengar. Jag betalat 199kr månaden som jag får ringa eller smsa upp, sen betalar jag nåt för mobilen och en liten summa till för försäkring. Alltså ca 300kr/månaden betalar jag (ringer sällan för mer än 199kr). När jag är i England och ringer från min mobil hamnar den trafiken utanför de 199kr jag får använda upp. Vilket är skit. Jag kan heller inte smsa från hemsidan så det hamnar inom de 199kronorna. Nehepp. Snacka om irritationsmoment!

Det andra problemet är att när jag åker till Thailand och behöver vara ledig i sju dagar får jag ingen semester. Jag har alltså ingen semester kvar att ta ut, de sista gick åt för mina två veckor i Falun när jag tog körkort. Så sju dagar obetalda är inte direkt vad jag behöver... Illa planerat. Men men, å andra sidan betalar jag inte för Thailandsresan som jag skulle ha gjort vilket kanske jämnar ut det... Men jag behöver alla pengar jag kan få till England!

Juste: glömde nämna att jag tydligen är skylldig företaget 4000kr för obetald semseter som jag tog ut när jag precis hade börjat. NAAAAAAAAAAAAAAJS - not.

Jag grubblar vidare...



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback