217

217 kr är vad jag har på kontot just nu. Det är ganska förståligt eftersom jag betalat ett körkort på 11 850 + 700 kr för uppkörningen mm. Maten i Falun har jag också betalat, men de pengarna får jag tillbaka nu den 25e. Jag som hade tänkt åka in till stan idag och köpa ett par bra skor istället för på fredag... Antar att det får vänta till fredag helt enkelt. Kommer faktiskt hoppa av den Afrikanskadansen också, den kostade multum och ändå är det för mycket folk så man kan knappt röra sig och eftersom jag missade två gånger nu när jag var i Falun frågade läraren om det var min första gång. Kommer lägga de återstående pengarna som jag inte betalat in till kursen än på ett Friskiskort istället och kanske nåt annat ;) Hoppas du inte dör utan oss Elina, men du kan ju stegen och det sen innan! Det känns bra, har inte riktigt de där återstående 1690 kr eller vad det var kvar att betala. Känns bra.

Appropå pengar drömde jag att jag köpte en alldeles egen lägenhet. Det var en underbar känsla och jag ville inte vakna ur drömmen! Den var så fin. Har verkligen fått dille på en egen lya och faktiskt en egen bil - tänk vad flådigt. Men det får vänta en stund till. Tills jag kommer hem efter england, eller kanske ännu längre... Lägenheten känns ändå viktigast. För tänkt, när jag får min lägenhet ska jag göra smoothies varje morgon att ta med till jobbet och smutta på som mellanmål, härligt va?



Skulle mitt kylskåp se ut så här månne?

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

haha du ska va glad att du har 217.. jag har 46.50 =p.. och då ska jag betala läkarbesök för 140 idag.. går inte riktigt ihop..

puss


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback