Busy day

Hallå i stugan! Jag är alltså hemma nu igen, kom faktiskt igår, men jag har haft så fullt upp att jag knappt hunnit med att andas! Eftersom jag inte hade någon körlektion idag bokade jag en ny biljett hem (hade bokat en oombokningsbar biljett, men tjänade 20kr på att inte bo en natt i lägenheten), tåget var såklart föresenat en timma, men väl på stationen möts jag av min Älskling och en vacker röd ros :) Vi åkte hem till mig och åt sen middag... Trött, trött! Men upp i morse kom jag, redo för att möta dagen och jobba igen. Hade sjukt mycket att göra! Har inte suttit still många minuter idag inte, har flängt runt som en galning om jag ska vara ärlig. Ont i fötterna har jag också, hade såklart premiär för mina platå-skoletter idag - vilken miss! Hehe. Men de ska nog återhämta sig tids nog.

När jag nästan var hemma möter jag mamma i bilen, hon är på väg in till stan för att träffa moster Stina och Lasse och jag hänger på, bara att hopp in i bilen liksom! Moster S fyller år idag (grattis igen!) så vi tog oss ett glas (mineralvatten och ceasarsallad - utan cutonger - för min del) på Tures i Sturegallerian. Väldigt trevligt! Kom hem ganska nyss. Nu ska vi äta räkor framför filmen Arn, har sett den tidigare men mamma vill se den innan bion imorgon då hon ska se uppföljaren. Såg den nyligen men den är ju bra! :)

Puss så länge



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Skönt att du är tillbaka.. Har saknat dig och din blogg :) Vi hörs sötnos.

Puss

Postat av: Maja

Hey, åt ni mat också?? :O



:P

2008-09-13 @ 23:03:32
Postat av: Emma

Förstår nog inte vad du menar Maja ;) På Tures? Jag köpte en cesar då ja, mamma tog ett glas.. Eller menar du nåt annat? Puss

2008-09-14 @ 10:14:40
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback