Dags att bli seriös igen då

Nu är man tillbaka till jobbet efter sina två veckor i Falun, nåväl, var ju här och jobba häcken av mig förra fredagen. Säger mest till alla jag ser att jag har tagit körkort och fortsätter babbla på, man måste ju fånga upp de viktiga som har hänt och uppdatera!

Shit. Det rullar på kan jag säga, skrev de första meningarna för en halvtimma sen eller mer!

Ang. vikten kan jag säga att det inte hänt någoting på vågen sen sist. Nåra hg ner och sen tillbaka, så jag har inget roligt att meddela där! Trots att jag varit så duktig! Kanske beror på den där grattis-till-körkortet-browniesen och kanske det där glaset champagne i fredags när vi skålade för samma körkort. Men men. Jag har verkligen varit duktig och lagat mat varje dag i Falun. Inte ätit godis eller socker eller kolhydrater. Jaja. Jag ska kämpa på! Är inte less på ägg och bacon heller utan det är riktigt gott och man är mätt länge! Mums. Så jag ska lätt fortsätta! Är väldigt pigg och glad av denna kosten så varför sluta?! Rör på mig minimalt just nu tyvärr, ska väl köpa ett klippkort på Friskis hade jag tänkt trots att det är smått boooring, men man måste ju röra på sig lite! Sen har jag ju den afrikanska dansen på tisdagar att se fram emot!

Kl 13 ska mamma, Maja och jag till Norrköping och Homeopaten igen och JAG ska köra hela vägen dit och hela vägen hem :) Ganska skönt med automatväxlad bil alltså. Men måste lätt hålla igång växlingen så jag ska få köra till Uppsala på lördag med Babes bil :) Undrar om det kommer bli bråk på vägen, alltså det där med kärlekspar i trafiken ;) Man har olika åsikter och sånt. Men jag är ju så pass grön än så länge så det blir nog mest nervositet... Hum. Börjar med körningen till Norrköping idag! Yeey! :)

Puss på er! Jobbet kallar som aldrig förr!



(Minus för ciggen!! I hate that shit.)

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Ja och jag hade bakslag på 5 hg.. Fan va surt, men jag va ju sjuk förra veckan, och åt knappt alls.. Inget smakade ju.. Fuskade dock med en liten påse chips (Johan va orolig när jag inte åt något så han köpte en liten påse)

tycker jag borde ha gått ner mer.. men det kanske i och för sig är honungen i teet som gjorde detta.. hmm nu är jag nästan frisk och ska sätta fart igen.. äta alla målen mm..

bara att ta nya tag!!!

puss


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback