Godmorgon!

Morrn, morrn i ottan! (Ja men typ.) Tog mig till jobbet en timma tidigare än vanligt för att jobba igenom högarna lite och få upp min flextid som står på tvåsiffrigt minus. Rotade fram mina höööga mörkbruna stövlar från Scorett som jag fyndade för snart två år sen, ut garderoben så de pryder nu mina fötter. Hittade inga skor utan för hög klack, som har rätt form och färg i fredags. Lite besviken över det faktiskt... Men jakten fortsätter - skam den som ger sig!

Direkt efter jobbet blir det lite seriös träning för omväxlingsskull, nu är det dags (igen) att komma igång... Ska köpa ett klippkort på Friskis tänkte jag också, så jag kan träna där i alla fall en gång i veckan - skadar ju inte direkt :) Jag ska ju som sagt inte fortsätta med den afrikanska dansen vilket mitt konto hurrar för, men något måste man ju göra åt kroppsvolymen, så några pass på Friskis blir perfa! Men först blir det ett svettigt cirkelträningspass i eftermiddag! Phu. Återkommer med muskelkrämpor!

Puss och kram hel dan!



Frukost på sängen är typ det mysigaste i världen (en av alla mysiga saker i alla fall).

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Hur gick vikten den här vfeckan? jag hade +-0, vilket får ses som okej, då jag i alla fall inte gått upp ;)

puss

Postat av: Emma

Jag gick upp nåra hg efter helgens kalasande på fel grejer ;) Inte så kul men det är nog ingen fara i det långa loppet.. Puss

2008-09-29 @ 09:55:42
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/
Postat av: Elina

Ja men det är ju okej, bara att ta nya tag :) jag av glad att det var samma som förra veckan.. varför gick det så bra första veckan, och itne sen?? ;)

puss

2008-09-29 @ 10:03:47
URL: http://elina86.blogspot.com
Postat av: Emma

Ingen aning. Det går väl trögt till en början. Har inte rört mig många tum heller så det kan ju vara det med.. Prinsesstårtan var i alla fall god och sconsen med i lördags :P Puss

2008-09-29 @ 10:21:45
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback