Hallå i stugan!

Oj, dagen har bara susat förbi! Gick upp halv nio för att skjutsa syrran till golfen, ja nu när man har körkort kan man ju det! ;) Sen kom jag hem en stund för att vända och åka tillbaka och hämta henne igen. Då tog vi en tur till Lidingö Centrum och köpte lite lunch och bomullsrondeller på Apoteket (har en årsförbrukning av det nu!). Jag har städat mitt rum noga, rensat på skrivbordet, städat badrummet och tvättat lite. Känner mig riktigt driftig! Nu sitter jag i Josefins lägenhet och kollar runt lite på nätet medans hon duschar. Mötte henne i stan tidigare idag, hon skulle köpa lite till sin lägenhete och jag va inte sen att hänga på! Fick hem lite penga-checkar på posten så jag köpte två ljus-hållare med prinsesskronor på för min 50kr's check på Åhléns. Helt LOVELY! Sen fikade vi. Och vet ni... Jag syndade med en brownie! Men har man tagit körkort så har man! Det gör man bara en gång i livet (förhoppningsvis). Så det känns värt det.

Juste! Mamma och syskonen hade gjort så fint när jag kom hem igår. Mamma hämtade mig vid tåget och jag körde hem - utan den gröna skylten! (weho!) Lillebror gjorde mat, mamma hade köpt fin-fin äkta champagne som vi fick ett glas av och skålade med + jordgubbar. Sen åt vi laxen med romsås och en stor sallad med röbeter och lite chêvréost i. Mums! Mamma hade ställt in fina blommor på mitt sängbord tillsammans med ett roligt kort (en bil som kör rakt över en rondell. hehe) Visar bild sen! Ja vilken dag.

Nu verkar Josefin vara klar, vi ska laga lite mat och sen hänga (hehe). Är så avis på hennes lägenhet! Vill också ha ett eget krypin som bara är mitt! Grymt. När jag börjar plugga kanske?! Helt okej. Bara nåra år kvar tills dess;) Ska kanske möta upp lite folks senare ikväll och då får vi se vad vi hamnar eller vad det leder till... Är lite seg och min vana i Falun var att somna kl 21... Hehe. Kanske inte ikväll :) 

Ha en skön kväll, detta var min dag det! Imorgon ska jag hem och pilla, fixa, mäta upp var jag vill ha mina hyllor över tvn och göra fint. Slänga ut min nuvarande golv-hylla som mamma vill ha. Kommer bli så fint! Sen är mitt rum i stort sett klart. 

Puss på er!

P.S. Kollade i en kartbok här hos Josefin och nu vet jag exakt var Brigthon ligger! Helt otroligt :) 

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Var med och tävla i min blogg om ett par fina örhängen. Tävlingen går ut ikväll klockan 9. Lycka till!

http://elina86.blogspot.com/2008/09/tvling.html

2008-09-21 @ 13:53:46
URL: http://elina86.blogspot.com

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback