Jobba sig svettig

Jag har verkligen jobbat intensivt och hårt de senaste timmarna! Har gjort i ordning övernattningsrummen här på jobbet, har packat upp högen med grejer som jag beställde från IKEA för ett tag sen. Shit. Att packa upp kuddar, bäddmadrasser, samt att montera ihop småsaker tar på krafterna till flera rum tar på muskelstyrka, speciellt när det handlar om ca 19 kuddar och typ 7 sängar! Att lyfta sängar i små utrymmen är inte heller något att rekommendera! Men tiden går i alla fall fort!

När jag kommer hem ska jag fixa skrivbordet, ska koppla in skärmen och tangentbordet jag fått låna i min bärbaradator. Sen ska jag klippa och klistra tänkte jag, vill göra kollage, har nog inget stort papper hemma bara... Får bli små kollage! Ska ut med vovven ikväll också, min dag förflyttades, och matdag i morgon. Vad ska man laga till familjen Kräsen? Som jag och mamma också kan äta. Ska kolla kokboken där hemma. Pust, pust!

Nej sista rycket, hundra (typ) fakturor som väntar. I morgon och på fredag är det kurs här som innebär stress - alltid lika kul. Mentalpepp!

Nu är jag barnvakt resten av dagen... Ja självklart har jag mina andra uppgifter att ta hand om också!




Puss på er.


/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback