Vuxenpoäng

Jag har nu hunnit samla på mig en hel del vuxenpoäng. Eftersom jag tog körkort i fredags kan jag lika gärna fortsätta att samla poäng och bokade en tid för ett tandläkarbesök v 41. Det var över ett år sen jag kollade gaddarna och nu börjar det kosta pengar. Det kostar att vara vuxen I guess. Lika bra att kolla upp så allt är okej innan Brighton.

Appropå vuxenpoäng och Brighton, kollade jag upp var jag ska när jag åker till Brighton i januari. Kommer boka flyg söndagen den 4 januari. Så där har vi deadlinen, efter det dröjer det ett halvår, eller 23 veckor, innan jag är hemma igen. Boka in en exklusiv dejt med mig redan nu om du värdesätter kvalitétstid innan jag drar - hett tips! ;) Det börjar närma sig! Jag ser verkligen fram emot det, samtidigt som det kommer bli scary-scary! Men jag kommer va jävligt grym på engelska sen! :D



Ganska kass karta, men man ser typ var jag ska! Kommer bo 7 km utanför Britghon i Loxdale, Portslade, där skolan också är benägen.

Edit: Nu har jag beställt ett nytt SEB Visa kort då mitt går ut i januari. Kommer få en ansökan till ett Mastercard också, kan vara bra om det händer något oväntat där borta. Fixade också en fullmakt till mamma så hon kan kolla mina konton osv när jag är borta - jäkligt mycket vuxenpoäng på kort tid nu!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

jag vill ha kvalitetetstid med emma, jag vill, jag vill.. viftar frenetiskt med armarna hehe får jag det? ;)

puss

Postat av: Emma

Hehe ;) Jadå.

2008-09-23 @ 14:26:18
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback