Det rullar val pa

Sitter i skolan, darav inga prickar over a, a, o. Hum. Har slutat dagens lektioner, satt ute en stund i solen och gjorde det sista pa laxorna till imorgon. Skont att ha det klart! Tyvarr ar det lite kyligare vindar idag sa jag ska strax ga hem och kla pa mig nagot mer varmt (byta capribyxor mot jeans och linnet mot langarmat), kan ju bli (det blir sa) kallare till kvallen. Smart tankt maste jag saga. Asch. Gillar inte att blogga utan prickar over de vesantliga bokstaverna, sa jag ska nog dra nu. :) BBQ kvall har i skolans tradgard snart!

Puss och ha en fin kvall!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Anna

Hej min Emma :) Hoppas du mår bra. Jag har faktist inte kollat på flyg än, skäms på mig, men jag har/haft så mkt att göra i skolan. tenta förra veckan och tenta nu igen på lördag som jag bara måste fixa. om du vill och har möjlighet så får du gärna titta åt mig, men annars ska ja kolla på lördag. Dock har jag insett att jag kommer ha mkt mer att göra i skolan fram till sommaren än vad jag trodde men skulle va så kul att hälsa på dig några dagar. kanske kan höras på msn på lördag? och förlåt igen.. Tänker iaf mkt på dig och saknar dig, men de vet du ju :) puss o kram

Postat av: Emma

Hej min lilla snutt! Jo, jag mar faktiskt forvanandsvart bra! Kan beratta mer lite mer privat.. Ja visst jag kan titta pa flybiljett till dig om du vill! Vilken helg funkar, ar det den jag foreslog el? Ja, ska vi saga lordag? Jag kommer aka till Eastbourn over dagen bara (inte sa langt har i fran) och till kvallen blir det kanske utgang. Vilken tid i sa fall? Miss you darling! Pussssar och lycka till med tentan!

2009-04-24 @ 11:29:58
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback