Lite lätt ont i kroppen

Aha, här ändrar man sina rubriker vitt och brett som det kanske märks (se inlägget nedan). Har nämligen en sån där välbekant träningsvärk i kroppen idag, men det är ju angenäm smärta som vi kommit fram till! Nu ska jag strax springa iväg till Boxen och det kommer antagligen resultera i ännu mera träningsvärk och antagligen kommer det kännas att träna i överhuvudtaget. Aj aj. Idag har solen skinit som bara den igen, har solat på lunchrasten och nu efter skolan. Passade också på att göra läxorna till på fredag, skrev min essay och sånt, så nu behöver jag inte tänka på det längre! Imorgon kväll ska vi nämligen grilla i skolans trädgård och då lär jag inte ha någon lust att göra läxorna. Jag tror allt jag känner mig själv :)

Appropå ont, funderar lite på en tatuering, hum. Julies dotter Kate vet ett bra ställe och ett litet hjärta (konturerna av ett hjärta) skulle kosta ca £20! Tåls att tänka på :)

Nu ska jag kolla mailen lite snabbt bara innan det är dags att springa till bussen. Efter boxningen ska jag till Amanda och kolla på film, Sofie ska också vara med såklart, vi ska se The Dutchess - najs! - och äta natcho-chips - mums!

Puss å hej.



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Hej vännen. jag har precis flyttat!!! Min nya blogg hittar du på http://livetsomjag.se!

Följ mig dit, ändra gärna så att du länkar till den nya och följ mig gärna via Bloglovin :)

Puss

2009-04-23 @ 11:10:34
URL: http://livetsomjag.se

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback