Mer sånt

Nu sitter jag hemma på sängen, har mailat mamma för andra gången idag och ska snart ta tag i min Essay som ska mailas till Gill innan jag drar till Boxningen kl 18.15. Phu. Onsdagar är alltid lika hektiska. Med tanke på att jag är en sån välplanerad person som "aldrig" lämnar saker och ting till sista stund så är det ju märkligt. Not. Jaja. Nu är jag som jag är det är inte mycket att göra åt :)

Solen skiner idag med (hurra!) så mitt humör skiner i kapp med solen. I alla fall nu när man fått gå hem efter en lagom seg International Studies lektion. Imorgon är det sista tillfället med Steve och Globalisering eller vad det nu var vi pratade om idag ;) Närå, skämt och sido. Sen får jag ju lov nästa vecka, Påsk Lov! Känns på den, ska blir riktigt skönt. På onsdag kommer min söta mamma och mina fina syskon också! Saknar er så sjukt mycket! Ska bli hur underbart som helst att få krama om er på onsdag!

För en vecka sen exakt, när jag och Jenny var busiga nog att skolka från denna underbara ovan nämnda International Studies lektion, hamnade vi på ett trevligt ställe. Vi tog oss varsin vitamin- och antioxidantfylld smoothie. Åhh. Jag vill ha mer sånt, mer smoothies och mer spontana busiga grejer. Men framförallt smoothisar, de är ju för goda!



En glad Jenny med sin smarriga (dock med banan - uäk) smoothie.



Jag med min förträffligt goda rasberry-mango+massa-annat-smoothie.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback