Oväsen ute, sol inne

Nog skiner solen ute, det är bara jag som väntar på att jag ska gå ut också. Har ju sagt att jag ska ta mig en power walk in till Brighton, eller en bit i alla fall och denna gången ska träningskläderna på - inga undantag! Något som väckte mig halv nio imorse är vägarbetarna nedanför mitt fönster, de håller på att hacka sönder asfalt med en sån där grej som hoppar upp och ner mot marken ni vet. Tjikkikikiki eller krakarkakrakiii låter det, nä jag kan inte beskriva det så bra, men vaknar av det - det gör man!

Något annat kul är att pollenallergin har tagit skruv nu, det är väl det minsta man kan förvänta sig när solen bara skiner ute... Suck. Att man inte ska få njuta av våren till fullo som alla andra (opollenallergiska) lyckliga människor. Ja, jag antar att man inte kan få allt.

Till något roligare, jag köpte de störtsköna röda hjärt-solbrillorna i helgen när jag var på stan med Amanda. Vi åt vår packed lunch på stranden i solen också - fab! Sånt kan man inte bli annat än glad och harmonisk av.



Amanda på stranden med latte från Starbucks.



Jag var också där med: latten, solbrillorna och leendet. Notera West Pier i bakgrunden (ett vrak efter bränder och stormar).



Packed lunch, roll med skinka och tomat + egeninköpta latten från Starbucks.



Njöt av solskenet efter lunchen, låg på stranden nån timma och bara njööt.



Man blir glad av solsken och trevliga luncher på stranden, men också av solbrillor formade som röda hjärtan <3

Ha en fantastisk dag
, nu ska jag dra på mig träningskläderna och sätta på iPoden för att sen ge mig iväg ut i solskenet in till Brighton! Tillbaka senare, efter lite solning i trädgården må hända? Eller efter Body Pump-en!

Puss å kram

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback