Saturday sunshine/Hallå, hallå

Kan ni tänka er att det först är nu jag "surfar" mig in på internet? Det kan ha enbart att gör med att tanten envisas med att stänga av modemet och rutern... I alla fall, nu är jag här. Har precis ätit middag, lite senare än vanligt för tanten ska åka till Australien och sånt imorgon och vara borta i en månad så hon har en hel del att tänka på. Känns lite elakt att säga det, men det ska bli skönt ;) Vi hade ett trevligt samtal, snackade släktingar och sånt och massa annat. Jag fick mig en bit chokladtårta också! Mums.

Idag har jag varit duktig (om man borster från en Magnum mandel, en pint med öl och chokladtårtsbiten) och power walkat in till Brighton med Amanda, Sofie och Hilda. Jag var lite låg på energi till en början (var ju ute igår, riktigt god mat på Toppolino där vi åt och allt för hög musik på pubaran/barerna och jag var allmänt för otaggad men annars.. Aja.) men tillslut ryckte jag upp mig och njöt av värmen. Kunde gå i enbart mitt linne (och jeans) och jag tyckte det var varmt. När vi kom in till Brighton satte vi oss vid strandpromenaden och lyssnade på två snubbar som spelade musik vid en uteservering, riktigt nice. Nils kom in till stan han med och tjejerna åkte hem. Nils och jag tog oss en öl på uteserveringen och sen gick vi mot bussarna hem vi med. Skön dag ändå, på morgonen regnade det och sen blev det strålande sol! Imorgon blir det väl lite samma, kanske inte promenad in till Brighton men en lite mindre med Nils nånstans (hans förslag!) ;) På eftermiddagen åker tanten till flygplatsen så det blir film med Nils. Det bästa är väl att på måndag är det ingen skola som vanligt utan Påsklov! Tjo. På onsdag kommer mamma och syskonen också. Can't wait! <3

Nu ska jag kolla klart på Vänner avsnittet och sen blir det kanske en film, eller sova så småning om? Mm. Slött och gött.

Godnatt (eller godpartynatt)!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback