Time to tagga till!?

Nu har jag Påsklov! Tjoho! Det trodde jag inte att jag skulle få igen, men se hur bra det blev! Just nu ligger jag på sängen med datorn på magen och äter choklad-påsk-ägg. Mm. Var inne i stan förut och köpte nytt busskort och tågbiljett till London till nästa vecka. Ganska stor miss av mig att ta nya kort i kortautomat för att sen få reda på att jag kunde återanvända mitt gamla kort till mitt gamla busskort. Gaah. Aja. Kan säkert vara bra att ha fyra små hemska kort på mig... Jättebra. I alla fall. Ikväll blir det klackarna i taket, funderar dock på att strunta i just klackarna för att kunna dansa ordentligt och länge. Jag och Rickard ska käka nåt och sen blir det bar/pub runda hela vägen in till West Street där jag hoppas på lite dans där jag ska dansa. Jag behöver fylla på danssektionen! Men först ska jag ta det lite lugnt här på sängen och kolla på några avsnitt av Vänner. N som i nice.

Ha en fin fredagskväll!



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Anna

Hej min goding :) Jag saknar dig! Går inge bra i skolan , känner mig usel. men de löser sig kanske. muntert att inleda mitt inlägg med men känner mig lite låg bara.. förlåt att jag inte svarat på ditt mail på facebook, snart så. Hoppas du mår bra, verkar så :) och va skönt med lov!! pusss o kramar

Postat av: Emma

Hej vännen! Jag saknar dig också! Skulle vara så kul om du kunde komma hit! Saknar min bästis Anna ju ;) Usch då, låter inge vidare att du känner det så.. Du tror inte det är just den kursen du läser nu då? Du är i alla fall jätteduktig som kämpar på! Snart är det sommarlov också, så du behöver inte hålla ut alltför länge till heller! Jag finns här vet du :) Vi hörs snart! Pussar å kramar stumpan!

2009-04-04 @ 21:50:56
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback