Ännu en skön dag!

Jag känner mig verkligen glad :) Har som sagt ingen föreläsning förns nästa vecka på tisdag och innan dess har jag tänkt läsa i de två böckerna jag köpte idag, träna, städa på rummet (nerver ending story) och träffa fina människor. Good plan huh!? Yes indeed.

Så, solen har strålat idag, det har blåst lite milda vindar och jag har spenderat några (många) timmar på stan bland en massa folk. Jobbar folk inte? Eller är det fortfarande semestertider? Fattar noll. Jag köpte två böker till, till kursen Introduktion Modevetenskap på 15hp för sammanlagt 547kr. Har redan spenderat 599kr på de andra fyra böckerna och 100kr på stipendiet. Det kostar att vara student ^^ Fast jag är ganska nöjd med att jag tvingas shoppa (haha!). Och böckerna är riktigt flotta också! Handlar ju om det jag älskar - underbart.



Perfekt "gå-på-stan-och-göra-lite-av-varje-outfit" om jag får säga det själv.

Sen måste jag ju bara nämna det här en gång för alla (förhoppningsvis också den sista). Jag tror jag har tjatat om det där nedrans SL-kortet för studenter, 1 sep - 31 dec, i över en vecka nu och gissa vad! Nu kan jag sluta tjata om det - för nu har jag det! Köade ett x-antal minuter idag med massa andra sparsamma studenter och nu äntligen är det mitt! Sluttjatat? Ja vi får väl se ;)



Tummen upp!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Anonym

haha jo jag var också ny på su. fan vad förvirrad jag var. men hittade ju till slut. :) nå, vi ses på onsdag då. om vi känner igen varandra dvs.

2009-08-27 @ 20:38:30

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback