Den som inte tar bort luddet ska dö!

Idag har jag haft en heldag på stan. Började med att åka in till Gamla stan med Loijs för att "luncha". Precis när vi gått genom spärrarna nöp någon mig i rumpan. Jag skrek och där var Josefin. Hon skulle ta sig en lunch hon med och hängde därför på oss. Vilken trevlig överraskning! Vilken slump om man säger så. Vi hittade ett café och placerade oss ute med varsitt bakverk (bara Josefin som var duktig och åt mat för både jag och Loijs var mätta när det väl kom till kritan...). När Josefin skulle åka till jobbet gick jag och Loijs lite fram och tillbaka i Gamla stan tills vi bestämde oss för att gå vidare in mot stan. När vi kom till Grand Hotell gick vi vidare till Strandvägen och när vi väl var där gick vi vidare till Östermalm och på Östermalstorg bestämde vi oss för att gå till Karlaplan. Jepp. Vi gick alltså till Karlaplan och efter en runda på Fältan tog vi t-banan hem. Vad vi har gått! Lite motion fick vi allt ändå, trots att vi struntade i att träna :)

Fick med mig en riktigt rolig bok från Designtorget hem, Den som inte tar bort luddet ska dö!, jag är säkert sist med att skaffa denna förträffligt roliga bok, men som man säger: bättre sent än aldrig. Ska bestämt bläddra igenom den nu och skratta lite för mig själv. Fast precis innan det ska jag lägga in alla räkningar som ska betalas i min internetbank så jag slipper tänka på det imorgon :) Weey! Planera mera som man säger.

Puss å ha en fin kväll!



Haha! Väntade på Lidingö-banan och såg sådär härligt sarkastisk ut ;)



Nybrokajen? Slottet bakom Loijs och kameran i alla fall och Djurgården bakom mig. Turistigt.



En av världens roligaste böcker? Bilder på lappar folk sätter upp i olika sammanhang och kommentarerna tar ju priset. Skratt!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback