Det blev mörkare

Ljuset och solen som tappert hängt kvar där ute efter lunchen har för tillfället försvunnit. Det kommer nog bli en riktig regnskur vad det lider... Tur att jag haffade ett paraply - inte kul att gå hem utan jacka och bli dyngsur måste jag nog påstå. Måste försöka hålla energin uppe och städa rummet när jag kommer hem - risken är stor att jag lägger mig raklång på sängen och struntar i att träna - inte bra! Gud vad lockande det känns att hoppa över träningen, nu när jag nämnde det. Den är ju så sent?! Kl 18.30. Då hinner man ju lägga sig på sängen och slappa ett bra tag = man orkar inte ta tag i sig själv och ge sig ut i ett busväder för att träna. Oj vad nära jag är på att banga nu alltså. Illa illa. Hum...

Hoppas ni inte blir alltför besvikna om jag inte tränar idag... Vill inte. ;)

/emma.

Edit: Jag gör så här. Jag struntar i Stepen idag och kör två timmar imorgon istället. Deal? Ett muskel pass och sen på det ett svettigt pass Box med Loijs. Det blir grejer det! Grymt.


Fina kommentarer
Postat av: kajsa

hejhej. visst skrev du att du skulle plugga modevetenskapen i höst? ska göra det jag med nämligen och är lite förvirrad då jag inte vet vart man registrerar sig? står ju att det hör till konstvetenskapliga institutionen men på deras hemsida står inga datum och ingen plats för just modevetenskapen. do u have a clue? :)

Postat av: Emma

Hello! Nej jag säger det samma, jag förstår ingenting! Och kontaktpersonen är på semester ett bra tag till..? Jag är tom bortrest så jag hoppas verkligen att jag inte missar registreringen! Bor du i sthlm?

2009-08-11 @ 23:30:24
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/
Postat av: kajsa

aa det gör jag fast är på åland just nu hos mina föräldrar. jag mailade henne men ja, hon har ju semester. väldigt förvirrande...

2009-08-12 @ 16:33:20
URL: http://kajsas.devote.se
Postat av: Emma

Ja! Grymt frustrerande, jag funderar på om jag ska ringa SU istället och se till så man inte blir utan sin utbildning bara för att det inte finns någon information... Har du fått något på posten om utbildningen? Jag har inte fått någon info what so ever!

2009-08-13 @ 08:20:32
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/
Postat av: kajsa

Ne jag har inte fått ngt på posten heller. Ja kanske man borde ringa dit. Usch jobbigt jobbigt. Nåväl vi ses antagligen den 26e då :) ha det bra

2009-08-13 @ 10:38:16
URL: http://kajsas.devote.se
Postat av: Emma

Ja jag ska försöka hinna med det. Skönt att det inte bara är jag som är clueless! :) Ja, vi och alla andra, får se om jag hittar rätt ;) Ha det så bra!

2009-08-13 @ 10:57:29
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback