Fixardag

Idag efter jobbet har jag ungefär tusen saker jag ska fixa med! Ska först sätta av in till Lidingö Centrum när jag slutat och besöka bolaget (tänker vin) eller fasen, ska jag köra på sprit och läsk istället? Har ju det hemma ^^ Mm kanske får bli så! Ekonomiskt om inte annat! Sen ska jag köpa linsvätska (blä tråkigt) och efter det hoppar jag på bussen tillbaka hemåt med stopp på Hersby (komvux) där jag ska få listan på litteratur jag ska läsa på inför tentan (tentorna) jag ska ta sen. Vet inte om jag ska börja med bara Engelska A och ta B kursen sen? Hum... Måste göra det innan december iaf! Lika bra att börja. Diciplin är dock inte en av mina starkare sidor... Fast å andra sidan, detta är ju något jag vill göra!

Efter Lidingö Centrum och Hersby ska jag till Emil och sno musik från honom (gillar verkligen inte innehållet i min iPod just nu). Maja kommer också joina och vi ska göra mat i Emils lilla mini kök. Jag föreslog taco - känns som om jag fick medhåll! Great. Sen måste jag hem i tid och få mig lite skönhetssömn, samt plocka lite i rummet - BEHÖVS.

Imorgon är det fredag vilket också innebär fix. Har lite småpanik över att mitt rum är värre än ett bombnedslag och att jag har kläder ÖVERALLT. Det är hög tid att
packa för helgen också - mer panik! Måste fixa musiken i iPoden som sagt, tömma kameraminnet på bilder (fullt nu), ladda batteriet i kamera, mobil och iPod. Packa - eller har jag sagt det? Ja du fattar. Mycket att göra! Innan det ska jag träna så jag tigger om nåd kl 17.30 (Body Combat). Hell yeah! Kommer bli grymt.




Tur att jag är ett stort fan av att skriva listor i min anteckningsbok :)

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback