Hemma hos Emil

Just nu befinner jag mig lillebror Emils lilla lägenhet. Så gullig! Åkte hit direkt efter träningen och snart ska vi käka middag ihop - tortelinis (vad annars?). Han har inte lika mycket prylar som jag som tur är så de 19 kvm är inte lika fullproppade med prylar som det hade varit om jag var den som skulle bo här ;) Dock fick han tre inflyttningpresenter att fylla ut placet med, en grön plast smörkniv, en grej man mäter upp pasta med och ett sett med dl-mått osv. :) 

I stan träffade jag Elina också! Vi har ju inte hunnit ses sen jag kom hem så nu var det dags. Vi fikade på Kofi (mitt favoritställe en gång i tiden - vad är det med mig och att hamna på samma fik om och om igen?!), hon käkade mat (smart) och jag tog en morotskaka (inte så smart). Vi satt där och snackade tills jag var tvungen att dra till träningen tvärs över gatan - Body Combat - och jisses vad jag svettades! Äckligt nästa... Det är ju så att man svettas mer och mer ju mer man tränar och idag måste ha varit något personligt rekord. Uäk. Det dumma är ju att jag har ljusgrå ganska tighta träningsbyxor - inte smickrande. Ska åka in till Lidingö Centrum imorgon och köpa mig ett par svarta träningsbyxor istället! Deal. 

Nu ska jag vara lite mer social med Emil. Tortelinisarna är klara också - bara att käka med andra ord. Kanske kan muta mig till en film? Och lite mer Polly.

Ha en underbar kväll!

Pusss

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Tack för idag sötnos... Haha vart du hungrig sen? Vi får ses snart! Puss

Postat av: Emma

Ja, jag var vrålhungrig när jag kom till Emil halv nio, hade ju inte käkat någon mat egentligen där på eftermiddagen innan träningen ju... Puss!

2009-08-06 @ 08:00:12
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback