Sleep tight

Känner mig ordentligt trött och att det är dags att blunda några timmar (helst 100) innan det är dags för en ny dag: Fredag! Stämde precis date med Sofie (inte Tranemo-Sofie;) från Brighton imorgon kl 13 för en fika! Det blir ju alla tiders det, stämma av vad som hänt sen Brighton-tiden samt snacka minnen - åh alla dessa minnen! Men innan det ska jag träna minsann - om jag ska! - Power Step på SATS. Oh yeah. Hoppas inte mitt halsont blir värre till imorgon bitti bara ^^.

Till kvällen är det utgång på schemat! Ska hem till Eva på lite drinkmingel innan utgång på passande ställe inne i stan. Och jag säger som Eva i tisdags, "den här gången ska du inte dricka så mycket Emma" och jag ska heller inte bli så bakis för den delen (plågsamt minne). Kul ska det bli! :D

På lördag blir det till att ta det lugnt, åka till förådet med prylar jag börjar rota fram ur utrymmet under trappen - massa skit jag inte använder! Perfekt. Till kvällen blir det seriöst mys med syskonen och mamma - kan det bli bättre? Nä knappast va.

Men som sagt, sova! Kanske ska röja lite till under trappen bara. Bara lite... Sov gott hörrni!



Åhh! Titta bara på bilden <3

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback