Annars är det bra

Utöver vredesutbrottet i inlägget nedan så är det bra med mig. Fortfarande mer happy and sad om man säger så, och jag är nöjd liksom. Det ordnar sig, det gör det alltid. Bara några småsaker som skaver lite, men får jag det avklarat eller lite rätsida på det kommer det bli strålande. Det löser sig alltid. I know it.

Har haft en bra dag, har dock inte fått något läst men några julklappar är i alla fall avklarade så jag är nöjd! Har ca tre saker till att komma på och nåt mer till en påbörjad julklapp, men annars är det all set! Skönt sånt, att vara julklappsstressad måste vara något av det jobbigaste! Men ändå mysigt, för visst blir man glad när man kommer på något klockrent till någon. Att man liksom känner ända in i själen att det är rätt. Härligt. Fast jag kan fortfarande ändå bli lite osäker efteråt, trots att jag vet att det faktiskt är bra :) Jag är för härlig, verkligen!

Mamma är i Skara med Hugo som ska röntkas imorgon (stackars vove med trasigt ledband mm), hon sa att det var en väldig omställning från London till Skara på bara några dagar. Att det var helt dött och pyttelitet. Ändå lyckades hon gå lite vilse när vi pratade nyss... Hehe. Söt! Lessen darling, men jag tror jag också kommer få en chock när vi åker dit. "Är det mindre än Strömstad?" frågade jag. "Det måste det nästan vara" sa mamma.

Ska läsa lite nu till imorgon och hoppas på att det går fort för jag vill sova tidigt. Pusss å godnatt!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback