Helt totalt slut

Fy. Fast just nu känner jag mig inte helt somna-var-som-helst-och-hur-som-helst-benägen men förut. Ujuj. Mötte Emil på stan strax innan kl 10 för att kolla på Stadium efter bl a en dunjacka till mig. Fanns inget. INGET. Iaf ingen jacka för ca 1000kr... Segt. Jag antar att jag får frysa i vinter och köpa en till nästa år istället. Kul. Meeen. Efter en stor kopp koffein och en halv tonfiskmacka (fikade med Emil) mötte jag upp sötaste Lotta som är hemma tillfälligt från studierna i Österrike. Som tur var fick jag lite energi av kaffet så vi orkade med att trängas bland allt folk på mellandagsrean. Fick med mig bara nödvändiga saker hem. Hårsnoddar, leggins (alla mina jag har är det hål i), en mössa (hittar inte den jag har/hade!?) och ett linne (jag är värd det) och ett skitbilligt armband (jag är värd det). Vi åt lite och sen gav vi upp och åkte hemåt. Nu är jag alltså hemma på Lidingö igen. Ska äta middag här och sen återvända till Tyresö igen. Ska printa ut hemtentan och börja med den imorgon tänkte jag. Kanoners!

Fast, nu funderar jag starkt på att däcka totalt, lite. Sov väldigt dåligt i natt, förkyld fortfarande sen över två veckor, asont i halsen, 90 säng med två pers, mja. Ska försöka rösta till mig yttre kanten i natt :)

Avslutar med nåt sant och sött. Som Lotta sa innan hon gick av tåget, att jag verkar ha ett så mysig liv. "Din facebook status är alltid så mysig, nu ska jag fika eller nu ska jag träffa sötaste tjejerna eller nu ska jag läsa lite på Universitetet. Det är så rosa luddigt liksom". Jag håller med henne. Jag har ett mysigt och rosa luddigt liv - happy!

Puss så länge!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback