Jisses amalia

Jag är helt slut! Körde järnet på Stepen och OM jag typ dog!? Alla gånger. Att träna Power Step imorgonbitti känns verkligen inte som något jag har lust med (hatade vart enda sekund förra fredagen). Det enda kruxet är väl att jag inte kommer kunna träna på ett litet tag - kanske?! Måste fråga det imorgon när jag gör den där grejen.. Haha! Är väääldigt nervös men oj så nöjd jag kommer bli! :D Skriver mer om det imorgon istället. Tji för det.

Nu funderar jag på att sova - seriöst. Skjuter upp Ris a la malta lagningen till imorgon istället, det kommer annars ta typ en timma att fixa med det ikväll och jag måste stå och röra i grytan hela tiden! Imorgonbitti it is. Får gå upp early bara men det är nog värt det. Är som sagt färdig i kroppen.

Juste! Film och föreläsning var inställt idag så jag passade på att läsa klart allt vi skulle ha läst till idag istället. Dock i slowmotion fart á la snigel... Förövrigt så jäkla snopet att det var inställt, vi satt där och väntade en halvtimma eller 40 minuter innan nån sa det. Kul liksom. Men dagen blev bra ändå - hade många vrickade samtal med Majki och Lovisa - haha! Klockrent.

Äsch, nu orkar jag inte med datorn längre. See you tomorrow. Sleep tight.



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback