Lovely

Inte ont i magen längre! Tänk vad stress kan göra - och hur skönt det är när det är över! Smakade på min middag också, makaronilåda (länge sen sist och mega-husmanskost) och den var riktigt bra. Stolt. Ahhh. Har eventuellt strålande nyheter också men det får vi se om ett par dagar. Hoppar typ av lycka! Sen är jag så glad för N's skull också. Hoho. Det rullar ju på riktigt bra det här! Nu ska jag bara ha ett extrajobb och jag kan vara nöjd för ett tag :)

Imorgon ska jag assistera mamma också, ska skjutsa henne till Arlanda till kl 10. Sen ska jag köra där ifrån själv - hoho - dags att slipa på körkonsterna! Tur att dubbdäcken är på! Sen ska jag hämta henne på söndagnatt när hon kommer tillbaka, kanske i sällskap av N så det är ju skönt :)

Känns redan som det är helg för mig, är liksom redan där. Ska iofs mest syssla med plugg och läsa + träna i helgen. Ska bli skönt att komma ikapp ordentligt och slippa ha det hängandes över mig. Andra advent på söndag också. Shit vad tiden går fort!

Det får vara allt för nu. Eller just, ska åka till lillebror Emil som söt nog har laddat ner filmen vi ska se imorgon på Filmhuset, eftersom jag missar den då jag skjutsar mamma till Arlanda. Den heter Desperatly Seeking Susan med bland annat Madonna. Ska bli kul att se den! Har inte sett den vad jag minns. Läste om den idag också i mitt feta kompendium och jag blev riktigt inspirerad. Vill utveckla min stil! Dock inte åt punkhållet kanske, men på något sätt. Sjukt inspirerad att rota fram grejer i garderoben och fixa ihop nya outfits iaf :D

Äsch. Kram hela dan.



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Hedvig

Vill du utveckla din stil? Du som har så fin! Men jag förstår vad du menar.. Man vill ju förnya sig lite ibland ;)


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback