Morrn morrn tisdag

Min vecka börjar med tisdag, måste säga att det är otroligt skönt att jag pluggar och att jag kan vara hemma och vara sjuk utan att någon annan blir lidande (t ex avbytare i receptionen när jag jobbade med det). Visserligen kunde jag inte förmå mig att läsa något igår då jag hade så fruktansvärt ont i magen, men idag är det bättre så jag läser på i mitt kompendium! Eller ja, läser på och läser på, har läst en sida iaf ;)

Vågar nästan säga att jag är 100 på att träna lite idag också. Har blivit så kass på att ta mig till SATS på sistone att det är pinsamt. Eller egentligen är det pinsamaste att jag säger att jag ska träna - men sen inte gör det. Bra där. Men idag vågar jag påstå till 99% att jag kommer palla mig till SATS och Body Pumpen - dock på villkoret att jag inte börjar få ont i magen igen. Känner nu att jag inte alls vill lyfta skrot pga magen. Nej det får bli bättre först.

Dags att läsa lite till då och sen fixa till sig. Skönt att man inte går en kurs där ALLA är supermodemedvetna och att man kan klä på dig vad man vill. Ha. Skönt att det inte är någon press där iaf... (HAHAHAHAHA!)

Ha en fantastisk dag!




Zzzzzzz.

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Natalie

Haha. Nææætt! Press til tusen, men vi får nå gi litt f i det ;)


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback