På det stora hela - nöjd

Kom nyss hem efter att ha åkt från Arlanda där jag lämnade mamma. Kan ju säga så här, jag kör inte bil speciellt mycket eller ofta och när jag väl gör det är det mest på Lidingö. Därför är det ju perfekt att få öva upp skillsen lite emellanåt på lite längre sträckor... Hur det gick? Mja, är grymt nöjd att jag inte missade avfarten vid Järva Krog (som jag alltid gör!! Visserligen tar man bara av nästa avfart och saken är typ biff men iaf. Prestige?) i allafall...  Dock visste jag inte vad jag skulle göra en stund senare, svägna mot Sthlm eller rakt fram mot... Var det Norrtälje? Hann inte mer än så förns jag åker rakt fram och ser konstiga saker jag inte riktigt kan påminna mig om att jag såg på vägen till Arlanda. Mörby Centrum? Jag ska ju till Nationalhistoriska museet och Cosmonova och Liljanskogen? Eh. Ringer mamma. Brukar inte kunna ringa samtidigt som jag kör - men det var kris. Mamma trycker på upptagetknappen, känner gråten i halsen, MAMMA!, hon ringer upp. Hon säger bara att jag ska ta av från motorvägen och åka tillbaka. "Täby Centrum? Har du åkt förbi Danderyd? Då har det ju gått riktigt fort för dig att köra!" Ja... Men iaf. Jag vänder och sen är jag vips vid museet och vet exakt var jag ska. PHU.

Sen ska jag bara hämta henne på söndag kväll också...  Jag kommer bli proffs på sträckan Lidingö-Arlanda, Arlanda-Lidingö - den saken är säker.

Nu ska jag byta kläder och åka till Lidingö Centrum för att möta upp N för en fika. Myspys och efter det blir det föreläsning på SU. Tipp topp!

Puss å hej.



Söt bil.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback