Slit i köket

Oj nu börjar jag se slutet på Ris a la malta-lagningen. Och tur är väl det. Phu! Det är inte helt smärtfritt det här inte! Har rört om i risgrynsgröten i 40 minuter i sträck - kramp i armen någon? Nu står det på kylning ute på "balkongen" och jag har under tiden hackat upp apelsinen (kul att apelsiner antningen smakar apa eller gott... Humf.) extra bra kändes det när jag fick apelsin i lite småsår jag tydligen hade på händerna. Mmmm. Lite sveda är väl inget emot en 1,5 timmars lång tatuering - höhö.

Nu blir det snabb dusch, försöka hitta något att ta på sig som passar både tatueringsstudion (hur i hela friden ska jag ligga?!) och kvällens julknytis. Svårt. Något rött hade varit fint kanske? Sen måste jag till ICA och köpa socker, hade inget hemma - typiskt. Passar på att hämta upp N på vägen som kommer med tåget. Multitasking? Här hos mig är det personifierat! Grymt att jag kan vara så pass effektiv och strukturerad - seriöst alltså. I rock.

Pussss å hej!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Alina

Tack stumpan! :) Nej, jag har inte träffat Tove. Jobbar vid Lindex, skönt att det är så centralt. Jag är lat jag vet. :)

Ska du tatuera dig mer? Berätta!! :) Gjorde det ont? Jag fattar inte att du vågar! hehe Jag vill se bild!

Puss hjärtat!


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback