The second one

Min andra tatuering alltså. Här kommer bilder! Eller iaf två. Men jag måste varna lite för att eftersom jag gjorde den igår är den HELT NY och inte såå fin än. Den tog alltså en halvtimma att göra (men det kändes som 10 minuter - låg och fokuserade så mycket på smärtan att tiden gick fort?! Märkligt.) och min förra och första tattoo tog knappt 1 minut. Så det var lite skillnad på plågofaktorn. Den gjorde ondare nedåt och när hon gjorde konturerna mot magen. AJ AJ AJ. Jag sa till henne att det var en jä*la tur att jag inte placerade den på revbenen på sidan istället som jag tänkte först - phu! Men nu är det klart och den slutade svida i går natt - skönt - så nu ska det på med salva 3-4 ggr dagligen och om ett par veckor är den helt läkt! Dock får jag inte träna på en vecka - buhu. Får gå mycket promenader istället!

Se bara;



LOVE!



Som sagt jag varnade känsliga tittare! Den kommer ljusna mycket i skuggningen och det kommer bli fab!



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Alina

Oh, AJ, det ser ont ut! haha. Vilket annorlunda ställe du valde att ha den på. Eller jag tror det iallafall, det kanske är vanligt bara att man aldrig ser det? :) Hur mycket kostade den? Fin var den iallafall min lilla rosett-tjej!

PUSS

Postat av: Emma

Ja det var inte helt smärtfritt inte, bara att bita ihop! Ja, det är kanske ovanligt? Funderade lite på svanken och så men det är ju jättevanligt och har en "liten" trash stämpel över sig - trist! Men jag är nöjd med placeringen! Den kosta 1500kr :-O Stället är ett bra ställe och tjejen som gjorde den var såå duktig! Tack så mycket - I'm happy! Puss puss /rosettjejen!

2009-12-13 @ 16:51:45
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/
Postat av: Hedvig

Förstår varför du blev nöjd! Jättefin :)

2009-12-13 @ 22:14:28
URL: http://hedvigjosefin.blogg.se/
Postat av: Emma

Taaack så mycket!! :)

2009-12-14 @ 19:57:46
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback