Tjock i halsen

1. Jag har skrivit nästan en A4 på fråga två på hemtentan, ett utkast mest - men en jäkligt bra början! Det är ju bara till att börja spåna liksom. Ska fortsätta strax!

2. Hittade en blogg som skrivs av en tjej jag lärde känna i Brighton, vi gick på samma skola. Hon var nog en av de första jag pratade med, kanske till och med första personen jag hälsade på, den 5 januari 2009 när jag kom till Loxdale för första gången. När jag läste det inlägget om bitar från hennes år blev jag först inspirerad - jag ska också sammanfatta mitt år! - sen fick jag fetaste klumpen i halsen (och det är inte bara pga förkylningen) utan för att jag blev sorgsen. Varför? För att jag saknar Brighton och att tiden där gick så fort? Eller för att jag ångrar att jag inte gjorde allt jag kanske ville göra - fast jag inte visste om att jag ville göra det? Blir jag vemodig för att jag minns det och saknar det, för att något saknas eller för att det var fulländat? Jag kan inte svara på det, men tårarna var nära och jag vet inte varför. Brighton var fint, det var ett halvår med massa upplevelser och fint folk. Jag skulle inte för mitt liv vilja byta bort det - ever.

Därför ska jag också summera mitt 2009. Men först måste jag nog samla mig. Det kommer nog bli mycket för känslomässigt labia lilla jag. Men ett fint år har jag haft ♥



I en labyrint i Battle (England) en januaridag 2009.

/emma.


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback