Trevligheter

Fick en väldigt trevlig nyhet för en stund sen! Happy, happy! Får veta mer nästa vecka. Tänk vad coolt. Jag är fantastisk!

Med nylackade naglar i svart och lite smink i ansiktet ska jag om ett tag ta mig till Sickla köpcentrum, har aldrig varit där förut (!), ska träffa Nils som har jobbat och vi ska köpa nyårsmat + bubbel och sånt trevligt. Yeey! Tänk, jag har nog alltid (sen jag var laglig alltså) firat nyår festandes med kompisar. Man har alltid samma höga förväntningar - det ska ju vara årets fest! - och sen slutar det oftast lite ja, eh, typ i ett trapphus på tolvslaget mellan två fester. Inte okej. Men i år blir det lite skillnad, ska fira med Nils, bara vi två - det ni! Vi ska alltså laga massa god mat och dricka gott. Kommer bli kanonmysigt! Har aldrig firat på det sättet förut så det känns verkligen som om det kommer slå tidigare nyårsfiranden (iaf nyårsfiaskona). Tipp!

Dags att kolla upp hur jag ska komma dit, funderar liiite på att kolla lite i butiker medans jag väntar på Nils. Busigt. :)

Puss!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback