Winther wonderland/storm

Det är officiellt storm där ute. Jag blir liksom kall bara av att titta ut... Det blåser massa snö runt, runt och det ser inte det minsta skönt ut att gå ut - tur att min kappa inte har luva då. Ha! En annan bra sak är att mamma kommer skjutsa mig till skolan! Lyxigt! Speciellt när jag ska släpa på en tung (jag har gjort det igen, packat - i mina ögon - light och ändå ended up with a stenbumling.) väska genom ovan nämnda snöstorm. Tick tack! Om jag ska vara ärlig vet jag inte ens hur jag ska ta mig ut till bilen i ett stycke?

Förkylningen då? Mja, det är bra med den. Det sörvlas och står i! Min rösta är antingen wiskey sexigt hes eller så låter jag som en smurf - det är upp till var och en. Min näsa ska vi inte tala om. Om det är lätt att somna om kvällarna? Nja. Jag är verkligen en sån person som förespråkar att andas genom näsan så mycket som möjligt, men i förkylningstider är det näst intill omöjligt (nähä). Och för mig att andas med munnen är inte kul alls, känns så primitivt liksom. Ni kan tänkar er. Men men. Det borde väl gå över snart. HOPPAS! Jäkla förkylning.

Ha det gött! Är tillbaka på söndagkväll!



Liiite lugnare än hur verkligheten här på Lidingö ser ut. Och säkert i hela Sthlm. Mys... Humf.

/emma.

P.S. Min nya tatuering kliar som f*n! Minns inte att min första gjorde det, men det är ju apliten i jämförelse så det är ju inget att hänga upp sig på. Inte samma sak nånstans. Kliar var ordet, ordet var kliar!

Puss igen.

Fina kommentarer
Postat av: Alina

Jag kan inte heller andas genom munnen. Det går liksom inte. :) Köp nässpray. Krya på dig snyggaste!


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback