Glad :)

Nu är jag tillbaka igen! Både bokstavligt- och bildligt talat. Okej jag ska inte lova för mycket men det känns liksom bra. Idag hade jag och Johanna en presentation jag våndats över sen igår när vi fick reda på att vi skulle göra den, första presentationen jag gjort på Engelska hitills sen jag kom hit. Blää. Jag gillar verkligen inte redovisningar och denna skulle jag göra på engelska om ett ämne jag inte riktigt greppar. Jag tycker liksom inte det är intressant med environmental issues, visst det är viktiga och seriösa grejer men liksom inget för mig. I alla fall, det är över nu och det gick bra så jag är glad! Firade det med en fika på stan :) Kändes redan efter sista lektionen (redovisningen) att det var helg! Underbar känsla. Imorgon har vi bara två lektioner och lunch och sen kan man göra vad man vill! Det bästa av allt är väl att det är Scotland och Edinburgh som gäller på måndag också! Kommer bli riktigt äventyrligt. Antagligen kommer jag få äta upp de orden några timmar in på bussresan, bara 13 timmar enkel resa... Men det ska bli kul ändå! Åker ju med några av de bästa :) Som ni kanske förstår blir bloggen vilandes under denna vecka eftersom Hostelet antagligen inte står för datorer och Wifi, det är bara att föreställa sig hur bra vi kommer ha det helt enkelt! Måste börja packa i helgen också, lätt packning och mycket varmt. Har hört att det kan vara ganska ruggit där uppe?! Fleesen och underställ? Ser verkligen fram emot det! Tjo!

Imorgon efter lunchen ska jag till ett B&B och kolla in deras rum för mammas och syskonens räkning. Saknar er riktigt, riktigt mycket! Kommer bli så kul när ni kommer! Appropå syskonen, fick en bild av Emil som togs innan jul och Thailandsresan hos moster Stina. Vi hade lilla julafton och så här gulligt blev kortet :)



Älskar er ♥

Nu ska jag allt sova. Trött, trött. Ska upp och duscha imorgonbitti också vilket kräver en kvart extra... Natti och dröm sött!

/emma.

P.S. Sjuk skön träningsvärk efter Box-passet igår. Aj aj i armarna! ;)

Fina kommentarer
Postat av: Maja

Älsker dig också!! Tack för nuttigt brev jag fick idag, (eller det kom visst i måndags, men jag var ju uppe i fjällen med Sirid, så jag läste det idag)!



<3<3

2009-02-28 @ 15:18:37
Postat av: Emma

Åh lilla sötnöt! Aha, det visste jag inte! Vad roligt :) Har du haft det bra i fjällen? Kul att brevet kom fram :) Massa pusssss lilla snutt! Älskar dig! <3


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback